PLEIN PUBLIEK ANTWERPEN

Plein Publiek verhuist zijn nieuwe locatie naar het circulaire bedrijventerrein Blue Gate. Samen met Blue Gate Antwerp business park slaan we de handen in elkaar om de voormalige Petroleum-Zuid site om te toveren in de meest circulaire gebiedsontwikkeling van Vlaanderen.

Het klimaatneutrale bedrijventerrein is voorbehouden voor innovatieve ondernemingen met een heldere ambitie: lineair groeien dankzij circulair werken.

Plein Publiek zet in op 4 fronten omdat ze werkelijk ambiëren de zo belangrijke work-life balance in evenwicht te krijgen.

NOTION4 vindt plaats bij Plein Publiek:
Zonnestroomstraat 21, 2020 Antwerpen.

Op 200 meter van het gebouw is er een grote parking aanwezig  Ook is de locatie zeer vlot bereikbaar met het openbaar vervoer. Na registratie krijg je van mij alle praktische details toegestuurd.

 

Word partner van NOTION4.

Getriggerd door onze missie? En wil je graag meer awareness creëren bij jouw doelgroep. Ondernemers die staan voor helderheid, wilde dromen, actie en persoonlijk meesterschap ontwikkelen. Word dan een exclusieve Notion4-partner! We bespreken graag de mogelijkheden en stellen een formule op maat samen.